måndag 31 maj 2010

Helgens betraktelser =)

I fredags åkte vi och såg Iron man 2 på bio i Örebro. Blev en mysig och lyckad kväll. Efter bion vart det att åka och käka på max, hade dock ätit för mycket godis :( så vart inte så mkt mat på max men men.. =)

I lördags åkte vi ut till Kim i Örebro, han har ett trevligt lantställe han bor året om på. Kim hade hyrt en lift och skulle såga ner 2 stycken 20-25 meters granar. Allt gick bra med ned tagandet av dessa bjässar till träd. Vi var totalt 5 personer som hjälptes åt att ta ner dom.

I söndags bar det av till coop i Örebro, där träffade vi Kim och Sondra. När vi vart inne på coop och handlat det vi skulle bar det iväg till Kopparberg, till ett otroligt vackert ställe. Vi grillade, gick tipspromenad, sköt med luftgevär, hoppade säck-stafett m.m

Kort och gott så har vår helg varit underbar trots att den ursprungliga planen vi hade gick i stöpet.. =)

Over and out =)

lördag 29 maj 2010

BIO




Såg denna i fredags, den var sevärd. Hade humor och var inte helt förutsägbar =) Såg den med min älskade Amoz..

onsdag 26 maj 2010

Igår =)

Var dagen vi skickade in hindersprövan =) Känns som det är nära nu på något sätt, vi har fortfarande inte satt något datum för när vi vill gifta oss men det ger sig när vi får tillbaka papprena :) Älskar Amoz så mkt, han är helt otrolig. Eventuellt åker vi till mina föräldrar i helgen tillsammans med hanses föräldrar. Hoppas det ska gå, beror ju lite på om mina har annat besök eller inte. Men vi får se =)


Over and out för denna gång

söndag 23 maj 2010

tiden ilar..

Nu är det söndag. I fredags hämtade Amoz mig på tågstationen, äntligen kom jag hem efter en vecka i Motala och Mjölby. Gick min sista vecka på utbildningen, så i tisdags skrev jag prov. Får väl veta imorgon eller på tisdag hur det gått.. Hoppas på godkänt men är tveksam till att jag fått det. Blir väl omprov i november.. =)

Åkte Porsche i helgen också, var trevligt =) Sen i lördags var vi hemma hos Kim på kvällen och grillade, han hade 3 goa töser där. Så vi var ett gäng =) Korv, filé, potatissallad, nga konstiga slows var med på bordet oxå. Som efterrätt vart det GLASS med banan och chokladsås (tyvärr den på tub men men) det slank ner oxå.. =)

Nu har vi sen i fredags även varit ihop i 8 månader och 2 dagar =) Wooohooo =)