lördag 28 augusti 2010

igår och idag =)

Igår, fredags så var det mkt som hanns med =)
När Amoz slutat jobbet så åkte vi till Stadshuset som skulle ha in intyget om vigsel och hindersprövan, att den blivit godkänd av dom som godkänner sånt. Sen nästa vecka ska vi ringa vigselförrättaren så han vet vart vi ska vigas. Efter det gick vi in till ett ganska nyöppnat ställe som heter Picaboo.. Där köptes det grejer inför vigseln, det vart dukar, bestick och svarta fyrkantiga tallrikar. Ser det lite finare ut iaf. Efter Picaboo handlingen åkte vi in till Örebro, jag prövade in klänningen igen. Amoz åkte under tiden till Smörgåsnissen och ändrade vår beställning lite, så nu finns det 2 smörgåstårtor som är skaldjursfria och laktosfria =) som för övrigt alla 5 tårtor är. Sen åkte han och väntade på mig, så åkte vi till Rusta inhandlade lite till inför festen, små assietter och murgröna (som just nu inte luktar trevligt, men jag ska vädra ut dom får se om det hjälper). Just det ja vi beställde 13 kg korv på Robertssons Charketuri (hur det nu stavas). Ska köpa korvbröd, senap och ketshup också. Sen åkte vi till Willy's där handlades det lite mat till mig under helgen. Vi kom hem strax efter 18.40 efter vi handlat mer drickbackar på ICA. Bara 1 back kvar att inhandla, plus lite vatten =)
Efter vi hade kommit hem vart det lite bråttom, Amoz skulle iväg till Östergötland och jag var bortbjuden. Så vi packade in bildörrar i bilen och lite annat bröte så nu finns lite med yta i lägenheten. Härligt.. Så jag kom till dom vi var bjudna till och hade jättetrevligt =)

Idag så har jag försökt få i ordning här hemma innan min syster kommer på besök. Har inte hunit så långt men snart så.. =) ALLT måste vara klart innan måndag kl 18oo

Over and out 4 this time =)
Bye bye

fredag 27 augusti 2010

snart så..

Lokalen är fixad..
Kläderna är fixade.... nästan...

onsdag 25 augusti 2010

Imorgon...

Imorgon är en annan dag =) Då blir det styling á la Anna-Malin igen. Ev blir det bara inriktning på håret. Ska kolla om hon kan göra en sminkning oxå =)
Idag inhandlade vi 4 backar dricka, imorn blir det 2 till och på fredag antar jag resten =) Vi köpte 3 med lättöl o 1 med sötdricka. Det andra backarna blir med sötdricka oxå sen köper vi till typ loka eller ngt i 1.5 liters flaskor. Idag fick jag hjälp av grabben att röja lite i vårt fina förråd som för övrigt är en klädkammare, då man har en sån i lägenheten får man inte ha förråd, helvrikkat tycker jag det är.. Men men..

Till helgen blir jag själv antagligen, han åker iväg till Östergötland. Men han kommer ju hem till söndagen igen men ändå :( hehe.. sen e det bara 6 dagar kvar =) wooohoooo

over and out...

onsdag 18 augusti 2010

Det näst bästa..

Igår blev en jobbig dag..
Kollade på klänning efter klänning..
Prövade klänning efter klänning-- vill aldrig mer göra det!!!

När man har en bild i huvudet hur en klänning ska se ut, och man blivit sagd att klänningen kommer bli så fin så. Sen kraschar den bilden.. Besviken kan jag säga att jag är. Det här var ju aldrig tanken.. Men vad gör man när man inte kan sy själv..

Vi hittade en klänning, dyr som ett as var den, vi hyr den och visst den är fin men jag är ändå inte helt nöjd med den. Just nu känns det som om man kommer se ut som en medelmåtta i den,och det är absolut inget fel med att se så ut men jag ville ha det där "lilla extra". Så som jag kände mig när jag hade bilden klart framför mig. Jag kände inte till 100% att WOOHOOO denna älskar jag, men man är ju tvungen att ha en klänning på sig. Jag hoppas bara att andra inte kommer se besvikelsen i mitt ansikte. Det vart inte den som jag hade tänkt mig, det vart den näst bästa..

Men förhoppningsvis kommer jag ha en grymt snygg slöja..

Over and out 4 this time

måndag 16 augusti 2010

Förra tisdagen...






.... då började stylingen av mig för att se vad man passar i för sminkning inför the BIG DAY =)
Anna-Malin gjorde ett fantastiskt arbete, vi ska testa några till sminkningar med detta vart då i tisdags =)

Söndagen den 15 augusti!

Igår var vi i Marieberg köpcentrum.. Vi var på jakt efter en kostym till älsklingen. På Dressmann fick vi tag på en fin svart kostym, med byxor till paketpris. Billigt! =)
Vi inhandlade även skjorta, nu e det bara slipsen kvar.. Vet inte vilken färg det ska vara ännu.. Får se om vi kan få en bild på hur buketten typ kommer se ut så vi kanske kan matcha där.. Sen gick vi runt och letade efter skor till honom, vi åkte till och med in till Örebro.. Men vi hittade inget, suck.. Men det ordnar sig säkert..

Ev har det blivit lite trassel med min klänning men förhoppningsvis hinner det lösa sig det med..

Idag ska jag fortsätta min evighets-städning.. Suck.. Men på kvällen ska vi göra ett avbrott och åka till Askersund, hälsa på konditorn som ska göra bröllopstårtan, ska lämna mina springformar och ställningen till tårtan =)

Nedräkningen fortskrider..
Nu är det 468 timmar kvar =)

B------------------------------------LÄNGTAR----------------------------------------B

fredag 13 augusti 2010

Hmm..

I beskrivningen till denna blogg står det ju att jag ska skriva om förlovning o bröllop.. Min förlovning och mitt bröllop givetvis tillsammans med min älskade.. Men tyvärr kan jag inte skriva något om någon förlovning, det blev ingen... =) Men jag är lika glad för det ändå =) Vi gifter oss direkt istället, ja utan att förlova oss.. Det funkar lika bra för mig =) Idag ska vi åka till K-holm och hitta någon ring som skulle passa =) Så jag ska strax gå till grabbens jobb så vi kan åka direkt =)
Vi ska även in till V-åkers factory outlet se om vi hittar någon kostym gör vi inte det så åker vi in till Odensbacken där vi faktiskt sett en riktigt fin kostym =)
Hoppas lite på att det blir den men det beror ju på hur mkt pengar vi har att göra av med =) Idag är det enl. Customized Counter exakt 22 dagar, 528 timmar, 31683 minuter kvar tills jag får min älskling som man och jag blir någons fru!!!

Jag längtar verkligen till detta ögonblick! Jag har träffat en som älskar mig för den jag är, varken mer eller mindre. Han är en underbar och fantastisk person. Han är mitt "allt"...