onsdag 30 mars 2011

Städa och möblera om..

Hmm Städning har aldrig varit mitt stora intresse.. Inget av hushållets alla bestyr heller. Men när man inget jobb har så får man försöka att hålla viss ordning. Min man brukar hjälpa till att städa och tvätta m.m Men ibland vill man ju överraska.. Så nästa vecka så ska jag försöka möblera om i vardagsrummet först och främst. Sen blir det ev hallen/matsalen och till sist även då sovrummet. Denna vecka skulle jag ha städat så det är vad jag ska försöka att göra. Så blir det lättare att flytta om alla saker =)

torsdag 3 mars 2011

Här var det ett tag sen man var.....

Tiden den flyger verkligen iväg.. Imorgon har vi varit gifta 6 månader.. De månaderna har varit underbara, bland dom bästa i mitt liv! Tänkte visa några bilder från bröllopet, hoppas ni gillar´t. =) Dagen var så fin, vi hade verkligen tur med vädret också. Då vi gifte oss i September så kunde vi ju ha fått en kall, blåsig dag. Men vi fick en dag med massor av sol och värme.

Vi fick endel pengar när vi gifte oss, vi har inte använt upp allt ännu, men vi beslöt redan tidigt att pengarna inte skulle gå till mat, räkningar och annat tråkigt utan till något roligt och välbehövligt. Så vi har införskaffat en bakmaskin, maken ville ha en så då köpte vi det. Jag köpte vid samma tillfälle en köksmaskin. Inte den jag ville ha men en som var billig.. Men dagen efter åkte vi tillbaka med den och tog pengarna. Vi köpte en halogenugn för 300:- på netto. Har inte prövat den ännu men efter vårt besök uppe i Falun så ska jag allt testa den. Spännande värre :)

Jag har fått upp ögonen för spelkonsolen Wii... Vill verkligen ha en sån, fast då ska den helst vara svart.. Jag hoppas vi har möjlighet att använda lite av de pengarna vi fick till den. Då ska man ju ha balans brädan med är klart och det finns paketpris på Mediamarkt och på cdon.se. Av dom 2 ställena var det billigare på cdon får se om det blir något.. Skulle vara roligt att ha något att göra på kvällarna =)

Ta hand om er där ute ;)