måndag 27 februari 2012

Sista för idag =)

Känner mig glad för att :

1) Jag har en underbar man
2) för min familj (både den man föddes in i och de ingifta)
3) Jag klarade ett prov IDAG på 1a försöket, trodde aldrig det skulle gå
4) Mina vänner som jag har runt omkring mig

Sen finns det naturligtvis massa andra saker som gör mig glad, men tror det räcker =)

Ikväll hade vi lite mys med ostbricka och vin.. Gott och mysigt..

.... Igen =)

Vilken lättnad det har blivit.. Jag fixade CE teorin på första försöket.. Så HAPPY så ni anar inte, då är det 1/3 av proven som är klara. Så då kan jag stryka ett "problem"
:)

Nu har jag bara kvar

*YKB
*CE körprov

Får se när dessa bokas in =) Imorgon kanske jag får veta det ena i alla fall..

Ett steg närmare jobbet har jag ju också kommit..

Over and out för idag =)

Idag händer det...

Idag ska jag göra CE teoriprov! Inte taggad för det alls, känner bara en massa press.. NOT my cup of tea... Men vi får hålla alla tummar vi har på att det ska gå bra. Fixar jag det inte kan jag mista ett eventuellt jobb.. Med tanke på att det tar tid att boka nytt prov, tid jag inte har. Men som sagt, satsa allt för att vinna allt!

Puss och kram alla goá

söndag 26 februari 2012

Min älskade






Han är mitt allt, så lycklig han gör mig.

<3 älskar dig <3 för evigheters evighet

lördag 25 februari 2012

God morgon.

Vilken underbar morgon =) Trots att man vaknar tidigt en lördag morgon, vaknade för 1 h sen typ. Haft en mysmorgon med Amoz.. Nu fattas bara frukosten.. Får se vad det blir för gott =) Plus att vi har nästan 4+ här nere eller uppe vart ni nu bor (som läser denna blogg) sett från mitt perspektiv =)

Igår när vi kom till skolan så möts vi av Tony och Hubert, så frågar Tony vad jag ska göra, så börjar jag säga att det blir väl eltruckarna igen?

Så säger Hubert:
-Jag vet vad vi ska göra med den där.. Hon ska upp i en lastbil med släp, hon kan backa rakt!

Om det råder det delade meningar om (när Hubert är med i eltrucken så funkar det kanonbra att backa, han har ett bra förklarande sätt och krånglar inte till det i huvudet på mig. Så sagt och gjort vart det att jag hamnade i en STOR lastbil med ett 4 axlat släp till. Först körde Kattis, sen Richard sen frågade Kattis om jag skulle köra men det ville jag inte, ville se några gånger till hur dom hanterar det hela. Så säger Richard att jag måste ju köra om jag ska lära mig och det har han ju rätt i. Men jag hoppade den gången, men tids nog blev det min tur. Så vi fick vara på en liten väg för Hubert skulle ha bromsprov med andra elever från Degerfors eller vart dom nu kom ifrån. Så vi kör in på den vägen och nu är det bara jag o Richard som sitter i hytten, så börjar man backa och Richard förklarar på vägen hur jag ska göra. Mycket hjälpsamt av honom =) Så plötsligt kommer ju Hubert och 5 andra bilar mot mig på denna lilla väg. Så det blev ju panik, så jag sa till Richard att han fick lösa det hela, så vi böt plats och ungen fixar det hur lätt som helst.. Han är duktig och det är även de andra eleverna som är kvar. Sen kommer Kattis in i hytten och Richard går ut och så är hon beväpnad med ett tålamod som räcker på mig. Så hon hojtar 3 och 9 i rattutslag så efter mycket tragglande och några omtag står vi tillslut rakt och har av 60 meter backat 30 meter rakt =) Skön känsla, nu ska man bara kunna detta nästa vecka också..

Idag ska vi nog försöka städa här hemma, verkar som det är en bra idé. Sen blir det matlagning Amoz vill testa göra baconinlindad baugette ska bli spännande att se hur det blir och vad vi ska ha till =) Ev en liten ostbricka blir det med, vi har i alla fall köpt 2 ostar och 3 kex till det. Får se om vi kan köpa något vin idag kanske =)

Nä nu börjar magen skrika efter frukost.. Får se om älsklingen kan hjälpa mig fixa i ordning =)

Over and out för denna gång

torsdag 23 februari 2012

Vilken dag...

Idag känns det som om man bara vill slänga in handduken.. Är irriterad över det, väldigt mycket.. Men vi får väl se om det blir bättre och lättare.

Anledningen:

Fixar inte att backa rakt med släp!!

Jag (alla har gjort det så jag är inget unikum, så alla har redan hållit på att backa med lastbil & släp ett tag nu) har börjat backa med eltruck med släp, det ser ut som en lastbil men mycket mindre förstås. Jag har väl tragglat med den totalt 4 dagar eller är det 5 kanske, men 2-3 dagar i sträck. Men det blir inte bättre tycker jag. Idag skulle jag backa 50 meter rakt bakåt, hamnade förstås ur kurs vilket ledde till en sidoförflyttning, när jag ställde ekipaget gick jag ut för att se hur jag stod till förhållande med vägen. Där stod jag spikrakt :) så jag garvade åt alltihop. Tyckte dock att jag varit duktig för att ha gjort en sidoförflyttning men det var bara jag som tyckte det.. När jag började om från början så går det bra 10 kanske till och med 20 meter, men så händer det som inte får hända, åker ur kurs.. Så när jag ska börja hämta hem släpet så skiter sig ALLT!!

Blir så frustrerad, känner att mina kurskamrater blir frustrerade med för dom vill ju att jag ska klara det. Men man har ju lite press på sig i och med att kursen slutar den 5 mars. Vi har inte fått veta något om vad som händer därefter, om vi kommer få fortsätta tills vi har uppkörningen eller om det blir att vi verkligen slutar då men får återkomma dagen/dagar innan vi kör upp för att kunna klara det. Ska bli intressant att få veta när nu informationen kommer vill säga.

Jag har under tiden jag varit på kursen klarat HLR-, ADR-, Truck-, Kran-, Arbete på väg- Säkerhet på väg- utbildning, C-teori samt ett fett C kort. Kvar att ta är följande :

* CE teori
* CE kort
* YKB

Blev erbjuden ett jobb i lördags under bröllopsfesten, så håll tummarna att jag fixar CE för då kommer (om jag trivs med jobbet och det funkar att ta sig fram och tillbaks) jag ha ett jobb inom kort!!

lördag 18 februari 2012

CC'S BRÖLLOPSTÅRTA (del 4)






Fortsätter med bilder på "lut" =)

CC'S BRÖLLOPSTÅRTA (del 3)







Nu blir det tyvärr bilder som inte är rättvända, något tjall på linjen..

CC'S BRÖLLOPSTÅRTA (del 2)





CC´s Bröllopstårta (del 1)






Idag ringde kl 6.15. Skulle upp och iväg för att "baka" tårta. Vi kom dit till strax efter 7 och mötte en glad bride to be =) Med papiljotter och en sjal på huvudet :) Vi började runt 8 och blev klara 12.30. Stressa hem, duscha och hitta kläder att ha på sig under vigseln och fortsatt bröllopsfest. Så här kommer tårtan =)