fredag 27 september 2013

God morgon!

Det är sällan jag går upp innan 9 på mornarna.. Men idag fick jag ett ryck!! Gick upp när Älsklingen åkte till jobbet kl 05:30!!!! Har satt igång en diskmaskin och ska även starta en tvätt. Elise sover fortfarande, skulle vara skönt om hon gjorde det några timmar till =) Så jag hinner med hemmet lite mer.. För när hon är vaken då hinner jag ingenting!! Lite drygt, vet inte vart tiden tar vägen då..

Idag funderar jag på ett bullbak eller två, har två jäst i kylskåpet som håller på att gå ut. Så mina funderingar är släta bullar samt kanelbullar, då min vanilj tog slut för några dagar sen..

Dagens lunch blir Sjömansbiff som jag gjorde igår, Elise verkade tycka om det jättemycket (kanske berodde på ölen som var i =) Dagens middag blir Fläskschnitzel med pommes, ugnsbakade morötter och svampsås!

Vad händer i helgen då? Jo vi ska fixa det sista felet på bilaset så den kan gå igenom besiktningen (INTE ETT ÅR FÖRTIDIGT!!) Handbromsen tog fortfarande inte när maken var in på besiktningen i onsdags.. Så nu ska vi byta belägg eller om det va ngt annat.. Mitt minne sviker mig.. Men men..

Lördagens middag blir Raggmunk med stekfläsk. Eventuellt äppelpaj till efterrätt.. Har inte funderat klart ännu på det lilla "problemet".

På tal om något helt annat så var vi in och handlade igår i Örebro. Dels på Biltema för bilens räkning sen åkte vi till ett nyöppnat Coop, de hade många "tillfälligt parti" erbjudanden på 5-10 kronor. Vi köpte bl a vindruvor för 5:- det är billigt det!! Tyvärr fick man bara köpa 2 per kund.. Men men.. En paket tog nästan helt slut igår när vi kommit hem, såååå goda var de! Nåväl, när vi skulle betala så hade vi 2 kundkorgar på hjul fulla och beloppet gick på strax under 1000:- Men vi var inte klara med vår handling ännu, så vi åkte till City Gross bara ett stenkast ifrån Coop. När vi gick till kassan där hade vi bara en korg på hjul full med mat och hör och häpna det gick också på strax under 1000:- Nåväl nu har vi ju lite mat av olika slag här hemma så man kan göra grytor och dyligt.

Nähäpp om man skulle fixa det där med tvätten innan Elise vaknar..

söndag 8 september 2013

Helgen som gick..

Åkte mannen med sin bror och några polare upp till Borlänge. De gick på veteranmarknad tror jag det var samt en bilträff. På kvällen så var det fyrverkerier till symfoniorkester =) Lät jättetrevligt kan jag tänka..

Här hemma hade jag besök av min svägerska och hennes barn (ja det är ju även broderns barn)
VI (men mest hon) har städat en del, samt tvättat upp massa kläder. Vi har även möblerat om så jag tror att vi kommer trivas bättre nu. Hoppas jag!

Det känns bättre iaf..