fredag 20 december 2013

Idag..

Idag ska vi in en sväng till Örebro, hämta en laddare till våra mobiler då vi för närvarande bara har en till båda våra.. Å let's face it, gratis är gott.. Om man bortser från trippen in då vill säga.. Men men.. Vi ska även in till stället där de säljer akvarium saker, så som fiskar m.m. Jag har dock sagt till min Amoz att vi bara behöver kolla idag vad det finns för utbud. Skulle väldigt gärna vilja ha 2 krabbor i vårt akvarium eller om man skulle starta upp det gamla vi hade till vår förra kanske.. Jag tror vi har 10 fiskar i akvariet som läget är nu.. Det ser så fridfullt ut där det står.. De fiskar vi har nu kommer från samma ställe, så de har levt ett tag ihop. Hoppas de välkomnar alla nya.. Vi ska även få tillökning vad det verkar som, en guppy är tydligen på "tjocken" =) Undrar hur deras födslovåndor är.. När man själv låg inne på förlossningen var det ju fruktansvärt, trots alla smärtlindringar man kunde få i sig.. De (djuren) har ju ingen EDA, morfin, sterila kvaddlar m.m


onsdag 4 december 2013

Bloggtorka!!

Kommer ju inte på något att skriva om..
Elise gör framsteg, hon har 10 tänder, går mer och mer för varje dag som kommer. Hon plockar ur sina leksaker i en plastbox hon fått i present av farföräldrarna :) Har ännu inte sett henne plocka i dom men det kommer kanske :) Dagarna går fort och långsamt samtidigt känns det som..

Jag hinner inte göra någonting när Elise är vaken och jag hinner inte göra något när hon sover.. Mitt stora DILEMMA.. Just nu tycker jag vårt hem ser hemskt ut, det finns säkert dom som har det värre men jag tycker det är illa nog! Hade jag haft råd skulle jag anlita någon som kom och städade åt mig. Då skulle det iaf hända något..

Hade jag haft råd skulle jag även ta ett lån på banken och skaffa ett hus med det jag vill att ett hus ska ha samt ett megastort garage med värme i så vi kunde få meka med våra bilar när vi ville.. Tänk att kunna gå ut och bara andas in lukten av ett garage.. Men det kommer väl dröja länge innan den drömmen går i uppfyllelse..


Over and out