fredag 23 april 2010

Städa och packa...


Ja i helgen drar jag igång på riktigt. Ska rensa lådorna och slänga det jag inte vill ha med mig. Ska försöka få ner antalet lådor till hälften.. Inte det lättaste.. Men men, ska göra mitt yttersta. Så när man ändå är igång kan man ju försöka sig på en städning med.. Så man slipper städa så mkt nästa vecka då den faktiska flyttningen är =) Ska bli skönt att starta upp ett "nytt" kapitel i sitt liv, komma till en ny stad där inte så många känner en. Det är väl egentligen bara en familj som känner mig, ja typ dom vet vad jag heter, att jag inte är kräsen i mat samt lite mer nyttiga saker man vet om folk. Ja sen naturligtvis den som känner mig bäst där borta är ju min pojkvän såklart. Vi kommer inte bo tillsammans än, det dröjer ett tag men ska bli skönt ändå att få bo närmare honom än man gjort hittills.

Jag kommer försöka lägga ut mer bilder på mina kartonger o städningen.. Får se hur det kommer bli =)


Over and out

tisdag 20 april 2010

Hatar att vara sjuk..

Idag var jag "dukktig" om man nu får säga det. Efter att man pratat med familjemedlemmar och fått "sparkar i baken" (på ett snällt sätt givetvis) så tog jag mig i kragen och ringde 1177 a-k-a sjukvårdsupplysningen.. Dom var trevliga och danna så fixade dom så ett vc skulle ringa tillbaka till mig innan 13 idag. Dom ringde och vi pratade lite och fick då recept via telefon.. Efter kl 16 fanns receptet på vilket apotek som helst i landet. Så min syster som jag för övrigt bor hos åkte hem från sin utbildning för att kunna köra runt mig. Så nu har jag hämtat medicin som ska ätas 3 ggr dagligen i 5 dagar. Hoppas det hjälper.. Annars skulle jag höra av mig igen..

måndag 19 april 2010

Inför flytt =)


Ja tiden går ju fort fram när man har mkt att göra.. Antagligen blir det flytt 1 maj, om inte utbildningen blir förlängd med 2 veckor.. Vi får se hur det blir.. Vill flytta idag om det hade gått.. Men nu får man försöka den tid som är kvar att rensa ut det man inte ska ha med sig så man slipper 50elva lådor, man kan väl få minska ner det till hälften istället eller hur?

Ringde ang ett sommarjobb idag, när han fått alla detaljer så sa han att han skulle ringa till mitt förra jobb och kolla med dom. Sen skulle han höra av sig om några dagar, om jag har möjlighet att få jobba där eller inte. Håller tummarna att det ska gå =) Det skulle ju underlätta allt OM man hade ett jobb att gå till redan på måndagen efter flytten..

Det var väl allt jag hade i tankarna just nu.

Over and out...


(en bild på älsklingen och mig får också visas upp)

tisdag 13 april 2010

Lite tankar =)






Idag är det den 13 april. Tiden går verkligen fort. Vid den här tiden nästa månad ungefär tror jag att jag börjar få ordning eller åtminstone börjat packa upp saker som är mina i min nya hemstad. Vad jag vet idag så är min utbildning klar till den 30 april, men jag kan få förlängt några veckor. Jag hoppas på ett sätt att jag får förlängt men på ett annat sätt inte. Men det ger sig, får väl reda på det inom kort =)

I fredags började jag med att rostlaga en Fiat Uno, det såg riktigt illa ut, då rosten hade käkat sig igenom golvet på förarsidan och även på tröskelns insida. Snacka om löst golv, men jag slipade bort rosten och underredsmassan och fick fram frisk plåt som jag då kunde svetsa fast ny plåt på. Så jag var klar kl 21:00 på kvällen, stack och lämnade nycklarna till svågerns mor och gav mig iväg från Mjölby tills jag var framme 12 mil senare. Snacka om vad sketen jag var.. Inte något jobb för dom som inte klarar av att få smuts under naglarna direkt =) Jag gillar jobbet, hoppas bara man får arbete så man kan bli bättre på detta =)

På lördagen så följde jag med till tävlingen Amos skulle till, han kör radiostyrda bilar, det var riktigt kul att se, denna gång var jag biluppvändare alltså en som springer fram och vänder upp bilarna då dom har hamnat på taket :) Sen skulle vi träffa en kompis till Amos och medan vi väntade på att få veta när vi kunde komma beställde vi pizza. Vi har ätit där tidigare jag och Amos men denna gång tog jag en pizza jag inte smakat tidigare, det visade sig bli den godaste jag ätit på länge, så nästa gång beställer jag nog den igen, den hette AMORE. Klart en ny favorit =) När vi käkat klart kikade vi på filmen 17 again med Zac Efron, Matthew Perry och Michelle Trachtenberg en klart sevärd film.

Det var väl allt för denna gång, over and out :P