fredag 7 december 2012

Helgen..

Ja nu i helgen ska vi troligtvis möblera om här hemma.. Vi ska byta plats på vardagsrummet och matsalen.. Ska bli spännande och se om det fungerar.. Kan försöka lägga ut någon bild sen så får vi se vad som blir bäst.. Ev blir det ingen före bild, då det är stökigt här hemma just nu.. Men vi får se.. Kan ju hinna bli lite bättre hehe..

Inatt sov lilla grodan hela natten, vid 09:15 började hon gny lite. Så vid 09:30 tog jag upp henne och bytte blöja för att hon skulle vakna samt ammade henne så nu ligger hon och sover igen den lilla goa tösen.
Hon är så underbar vår lilla (det tycker ju alla föräldrar att barnen är) men det är lite "löjligt" hur man känner det.. Trodde inte att det skulle vara såhär riktigt.. Men men, jag och min man njuter i fulla drag..
Hon har inget namn än.. Men det kommer väl... Så småningom :P Sitter och funderar på ett namn nu men vi får se om det blir det namnet eller inte..

Igår skulle Amoz gå ut och dra igång snöslungan.. Då den står ute i snön så ville den inte alls starta så älsklingen fick ta in den så just nu står den och skäms i vår dusch =) tillsammans med 2 bilbatterier som också hade stått ute och fått massa snö på sig.. Får se om snöslungan behagar starta idag, skulle ju vara skönt att slippa skotta på det gamla vanliga sättet..

Nu får det räcka med skrivna rader just nu, kan ju bjuda på en bild på lilla grodan istället =) Här är hon 1 vecka gammal tillsammans med björnligan :) och hennes första elefant ;) (nej jag har inte köpt den till henne)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar