torsdag 13 februari 2014

Ointressant..

Ja det är just nu det känns på denna blogg.. Jag skriver inget intressant utan bara massa tjôt... I helgen ska det komma hit en "squad" för å hjälpa oss rensa en del samt förhoppningsvis få ordning på våra gästsängar så vi kan "få upp dom mot väggen" (hade ju velat ha ett sängskåp men det är så DYRT!!) Men får vi bara undan sängytan som blir när de står som vanligt de dagar/helger vi inte har gäster så ska det nog bli bra.. Hoppas det iaf..

I morse gick jag upp med Amoz, tänkte jag kunde få gjort lite innan Elise vaknar. Hon är förkyld och har fått en jobbig hosta :( Vi ger ventolin och hoppas det ska ge med sig. Annars får det bli doktorn..
Har jag fått något gjort då? Jodå, lite i köket. Ren spis och håller på att få ordning på skafferiet.. Men nu vaknade tösen så får hämta henne =) Så får man fixa frukost till henne. Funderar på om man ska ha "a second breakfast" har redan ätit frukost, men mår lite halvdåligt.. Det suger i magen liksom.. Hmm får nog bli det.. Ska återgå till skafferiet och resten av ytorna som behöver en genomgång innan gästerna kommer..

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar