torsdag 6 september 2012

Hur gick det då?

Igår kom grabben hem lite senare än vanligt, vi åt inte mat fören kl var runt 19 tror jag eller var det 20? Nåja, det blev i alla fall Hamburgare (egengjorda) med lök, tomat, gurka, sallad (som ej blev äten), senap, ketchup, hamburgerdressing, ost och svamp =) Super gott men när man verkligen är super hungrig och det är god mat som serveras så orkar man ju knappt äta något.. Fick kämpa för att få ner en hamburgare.. =(

Blev så förvånad förra veckan då vi åt på Mc D.. Jag åt upp ALLT!! Det har verkligen varit länge sen jag kunde göra det, brukar bli att Amoz får äta upp det jag inte orkar.. Men men så kan det vara ibland... =)

Hur blev det med städningen då?

Jag fick lite diskat i alla fall, höll på med det när Amoz kom hem (så maten var inte klar på långa vägar) Har lite kvar att diska till idag. Själva städningen av att få undan våra lådor som vi har fått kliva över i någon vecka är snart ett minne blott =) Vi fick undan en hel del så nu börjar hemmet se ut som ett hem. Det är najs.. Där det nu finns lådor som måste bort är i köket och lite i matsalen.. Sen är det bara tvätten kvar typ.. Fick tvättat 2 maskiner igår, så härligt, det börjar röra på sig på den fronten med. Hade ju faktiskt tur med vädret igår så det blev att hänga ut tvätten. Var över på te hos våra kära grannar och fick då även låna några klädnypor så inte tvätten skulle kunna blåsa bort då det var en stark vind igår.. Ska väl se om det går att hänga ut tvätt idag med, kunde vara skönt och bli av med lite till.. Sen alla de kläder som jag inte kan ha eller längre vill ha kvar får väl hamna i en sån där container där man lämnar kläder till behövande.. Vi har en återvinningsstation ganska nära vårt hem så det är skönt att man inte behöver åka in till Askersund eller Hallsberg för den saken.

Nä om man ska försöka vara nyttig idag med så kanske allt är klart till helgen så man kan ta det lite lugnt inför föräldrarnas besök samt kommande vecka/-or :)

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar