söndag 25 november 2012

I LIKE IT

Skriver bara en rad eller två idag... Vikten har börjat rasa, jag är mäkta imponerad :) inte vägt såhär "lite" på år och dar hoppas det håller i sig!! =)

8 kommentarer:

  1. nämen vad skönt! Har du gått ner mer än du vägde innan du blev gravid t om? Ja vissa ska ha tur :) Men jag ska inte klaga, har också haft tur (även om jag har ett par kg kvar till "drömvikten") Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det känns jätteskönt verkligen särskilt då jag har svårt att gå ner i vikt och får kämpa järnet för att 1 gram ska förloras.. =) Jo jag har gått ner mer =) Så glad för det o hoppas fortfarande på att det ska hålla i sig så man inte går upp i vikt igen.. Många kramar tillbaks =)

      Radera
    2. ta det lugnt bara, man behöver mycket mat för att ta igen sig och ät mycket om du ammar! (annars tar man bara sötsaker istället, jag vet...) Vikten kan man ju ta tag i sen! Mys nu!!

      Radera
    3. Japp jag ska göra mitt bästa =) Det störta "problemet" jag har just nu är väl att jag inte dricker ordentligt.. Men jag försöker så gott jag kan.. Kramar

      Radera
  2. Hur känns det att vara mamma?
    Kram junhe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet inte sis.. Har inte "landat" i tanken ännu.. Vi vet att hon är här men vi har inte riktigt grepp om det än.. Eller hur man ska säga =)

      Radera
  3. Nämen grattis!
    Vad kul med en flicka. Hon ska väl heta Stina, hoppas jag?.:-) Puss och kram och hälsa gubben.

    SvaraRadera
    Svar
    1. =) Att det skulle vara så svårt med ett namn hade jag aldrig trott.. Men men, snart har vi nog ett alldeles perfekt namn till en alldeles perfekt tös =) Kramar.. Han tackar o hälsar tillbaka =)

      Radera