tisdag 8 april 2014

Kl 17:00

Då är våran sista tid till barnmorskan bokad, det är ju knappa 2 timmar dit och allt kan ju hända, men jag tvivlar skarpt på att något kommer hända innan besöket. Kanske efter.. =) Vi gör som vanligt den sista tiden, som Anna säger: Idag ska jag klämma, känna och lyssna på hjärtljud.. Det där hjärtljuden är ju så underbara att få lyssna till.

Sen när det är gjort kommer Anna ringa förlossningen och boka tid till LÖRDAG!! Kan ju hoppas att bebis hör detta och bestämmer sig för att komma ut.. Skulle vara så mkt bättre för oss alla..

Elise bor ju just nu i Askersund och igår var dom och besökte en arbetskamrat till K och där fick Elise hälsa på en bebis.. K berättade senare att Elise hade klappat snällt på bebisen så det låter ju underbart.. Får se hur det kommer gå med denna lilla bebis vi snart kommer få hem.. Men då Elise är en sån underbar liten flicka så tror jag allt kommer gå bra..

Idag har jag dammsugit i köket samt badrummet, tänkte slänga in disken i maskinen och sen plocka upp tvätten i vårt sovrum samt slänga in en tvätt i maskinen också innan maken kommer hem. Ev blir det middag på IKEA idag, när vi ändå åker förbi. Visst det är väl inte den nyttigast middagen där men den mättar iaf.

Over and out på er, så hörs vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar