fredag 28 september 2012

Fredag hela dagen lång...

Bebisen rör sig flitigt både när jag sitter i soffan och ligger i sängen.. Hela magen rör sig.. Lite skum känsla man får.. Men det är härligt på samma gång.. Ibland rör sig bebisen även när jag går runt..

I måndags efter att vi varit hos barnmorskan och även fått lyssna till bebisens hjärtljud för andra gången så åkte vi och handlade lite smått och gott... Bror ringde när vi typ stod i kassan och sa att han var framme typ.. Han hade åkt lite för långt, men efter mycket om och men så hittade han "vårt" hus. Så när vi kom hem stod hans bil på gräsmattan utanför huset. Han skulle bara stanna till tisdagen, men så blev det inte =) Han åkte hem idag. Det är trevligt när ens syskon/familj/vänner dyker upp helt spontant.. Men visst är det tråkigt när dom åker, fast å andra sidan åker dom aldrig kan dom ju heller inte komma på besök igen ;)

Från och med måndag och 3 veckor framåt kommer min älskling få jobba över, ja det gäller alla på hans arbete så han är inte ensam om det. Visst det blir lite bättre lön osv, men även lite mindre tid med han på eftermiddagarna.. Jag fattar ju varför dom måste jobba över men ändå känns det lite trist.. Men men, veckorna har ju bara flugit fram hitintills så det kommer nog det kommande 3 veckorna också göra..

Idag har det varit ett konstigt väder, svarta moln som hotar med regn och strålande solsken.. Vilket gör att man inte vet om man kan hänga ut tvätt eller inte.. Så idag blev det inte något tvättande gjort.. Visst dagen är inte slut ännu men troligtvis får jag ta itu med det under helgen och nästa vecka.. Hoppas bara att det är uppehåll när Amoz kommer hem, då han ska byta spännrulle till drivremmen på Saaben.. Hoppas på det bästa..

Idag har vi även kommit in i vecka 32 =) Bara 8 veckor kvar då.. Typ i alla fall... Det känns lite overkligt, har man verkligen gått 7 månader gravid?? Tydligen =)

Nu säger jag bye-bye för denna gång =) Vi höres =)

Over and out

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar