fredag 20 december 2013

Idag..

Idag ska vi in en sväng till Örebro, hämta en laddare till våra mobiler då vi för närvarande bara har en till båda våra.. Å let's face it, gratis är gott.. Om man bortser från trippen in då vill säga.. Men men.. Vi ska även in till stället där de säljer akvarium saker, så som fiskar m.m. Jag har dock sagt till min Amoz att vi bara behöver kolla idag vad det finns för utbud. Skulle väldigt gärna vilja ha 2 krabbor i vårt akvarium eller om man skulle starta upp det gamla vi hade till vår förra kanske.. Jag tror vi har 10 fiskar i akvariet som läget är nu.. Det ser så fridfullt ut där det står.. De fiskar vi har nu kommer från samma ställe, så de har levt ett tag ihop. Hoppas de välkomnar alla nya.. Vi ska även få tillökning vad det verkar som, en guppy är tydligen på "tjocken" =) Undrar hur deras födslovåndor är.. När man själv låg inne på förlossningen var det ju fruktansvärt, trots alla smärtlindringar man kunde få i sig.. De (djuren) har ju ingen EDA, morfin, sterila kvaddlar m.m


2 kommentarer:

  1. Kommer ihåg vårt fina hörn akvarium som vi hade när vi var yngre. Inget akvarium var finare!!!Lycka till sis =) Njuter våra sistq dagar här i Thailand, drar till Bangkok de 2 sista dagarna & sedan bär det av hem på torsdag morgon =)
    Kram till er och ses snart =)

    SvaraRadera
  2. Jag håller verkligen med dig, synd att dom inte har kvar det :( Vi har ett "litet" akvarium i jämförelse med det.. =) Njut lite extra för oss oxå. Bada gärna! Härligt att få hem er igen. Här finns ingen snö, den som fanns är borta.. Å enligt en app i telefonen så ska det inte komma snö innan den 8 januari o då blir det lite, sen snöar det inte fören typ den 18 och några dagar efter det.. Ska bli intressant å se hur det blir.. Kramar o längtar tills vi ses =)

    SvaraRadera